Innovatie

Modint helpt leden hun innovatiekracht te versterken. We manifesteren ons richting het topsectorenbeleid, onderwijs en overheden om de economische, technologische en sociale bijdragen van de kleding- en textielsector zichtbaarder te maken.

Innovatie thema's

Business Development

Als ondernemer ben je meestal bezig met de dagelijkse business. Tegelijkertijd verandert de wereld om ons heen in een rap tempo. Hoe bepaalt je als ondernemer in de waan van de dag de keuzes voor morgen en overmorgen? Modint levert informatie en instrumenten om al je vragen te beantwoorden en helpt bij het maken van de juiste keuzes.Laten we samen nieuwe wegen inslaan.

Digitalisering

Je kunt er niet omheen: digitalisering en verduurzaming van de keten. Alle mode- en textielbedrijven in de keten hebben ermee te maken.

NL NextFashion & Textiles

NL NextFashion and Textiles is een kennisnetwerk waarvan Modint een initiatiefnemer en onderdeel is. We stimuleren onderzoek en innovatie in kleding en textiel door kennisinstellingen, bedrijven, investeerders, start-ups, designers en overheden met elkaar te verbinden. Het netwerk wordt ondersteund door ClickNL.

Nieuws

Nieuwsbrief Business Development februari 2021

The Nordics 简欧- directe verkoop in China, 11 februari 2021 - 4 februari 2021

Nieuw platform voor directe verkoop aan Chinese consument

Modemerken kunnen zich nu aanmelden voor de bijeenkomst The Nordics 简欧 14-01-2021 - Niet alleen voor retailers geldt dat de toekomst...

Nieuwsbrief Business Development januari 2021

65% Spend More Online After Positive Brick-and-Mortar Experience  - 14 januari 2021

ActueelThema'sDossier CoronavirusAgendaLid worden